Zaterdag reed ik mijn eerste wedstrijd bij de beloften. Met veel stress stond ik aan de start want ik had totaal geen idee wat het zou worden tussen “de grote jongens”. Na 3-4 ronden ging een groep van ongeveer 15 man weg die ik jammergenoeg miste. De voorsprong liep snel op tot 1minuut, maar na halfkoers probeerde ik met een man of 10 ernaartoe te rijden. We kwamen tot op 30 seconden maar dan kwam er nog een groep aansluiten waardoor we met te veel waren om deftig te kunnen ronddraaien. Zo bleven we op 30 seconden hangen. In de sprint zat ik ingesloten waardoor ik niet meer dicht in de 2e groep eindigde. Ik ben wel tevreden met het gevoel en resultaat voor mijn eerste koers. Momenteel zit ik met een blessure aan mijn enkel waardoor ik nog niet weet wat mijn volgende wedstrijd zal zijn.

3 Comment on “Clubkampioenschap

  1. Spoedig herstel

  2. Fijn om verslagje te lezen. Verzorg U goed en groeten aan de familie.
    Geert

  3. Hi Louis Hoe is het met uw enkel ?, als dat blijf duren eens uw schoenplaatje controleren of het wel heel goed staat.
    Groeten
    >Frans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *