Gisteren kwam ik aan de start in Vollezele, mijn eerste koers na dat ik even stil lag door mijn enkel. Er kwam 149 man aan de start. De 1e of 2e ronde viel Ploegmaat Ceriel aan op de kasseien van de congoberg die iedere ronde moest beklommen worden. Zo raakte hij weg met ongeveer 15 man. Ik miste de boot dus moest ik wel iets doen. We reden met 4 naar de koplopers toe, maar het was wel duidelijk dat ploegmaat Julien hier de motor van de 4 was. Zo onstond er een kopgroep van ongeveer 20man. De voorsprong liep op tot 1minuut. Op het einde van de koers begon het te regenen waardoor de temperatuur serieus daalde. Hier was ik niet echt op voorzien qua kleding dus door de koude zakte ik er volledig door. Julien behaalde wel de overwinning! Ik houd een goed gevoel over aan deze koers. Alleen jammer dat ik niet genoeg kleren aanhad, maar hier leren we uit.

One Comment on “Wedstrijd Vollezele

  1. Dat gebeurd he louis uit foutjes leer je het komt wel goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *