Donderdag kreeg ik de kans om aan de start te komen van de 192km lange wedstrijd GP des hauts de france. Aangezien dit nog maar mijn 2e wedstrijd was ging ik de wedstrijd sowieso niet volledig rijden, want 192km koers is wel redelijk veel. Ik deed dus wat ik kon en moest het peloton laten gaan na ongeveer 110km. Ik reed nog door tot aan de aankomst waardoor ik toch 130km op de teller had. 

 

zaterdag kreeg ik dan opnieuw de kans om te starten in de interclub in pollare. Ook hier reed ik zover als ik kon. In de voorlaatste ronde moest ik nog wisselen van wiel door een spaakbreuk. Ik kon nog terug aansluiten bij het peloton maar het beste was er al vanaf dus moest ik bij het ingaan van de laatste ronde op pollareberg het peloton laten gaan. Maar ik kon dus wel voor de eerste keer mijn wedstrijd terug uitrijden en dat had ik zeker nog niet verwacht. 

 

Louis

One Comment on “GP des hauts de france en Pollare

  1. Goed zo Louis, als je geen pijn heb in de knie komt alles in orde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *