De laatste koersen heb ik niet veel gepost omdat er niet veel over te zeggen was. Ik moest telkens al redelijk vroeg in de koers opgeven omdat ik niet kon volgen. 

 

Ik denk dat het veel te maken had met de hooikoorts waardoor ik geen adem had. 

 

Vandaag had ik voor de eerste keer geen last van hooikoorts en dus had ik een goed gevoel. Er stonden 99 renners aan de start. In de 3e ronde ontstond er een ruime kopgroep van ongeveer 25 man waar ik mee was. Deze groep bleef heel de koers voor. In de laatste ronden begonnen de demarrages maar die werden telkens teruggegrepen. We gingen dus sprinten. Ikzelf zat wat ingesloten waardoor ik niet volledig mijn sprint kon rijden. Een 9e plaats dus. 

 

 

Louis

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *