Dinsdag stond ik aan de start van de interclub in Geluwe. Ik had een goed gevoel en probeerde dus om in een vlucht mee te gaan. Er werd enorm veel gedemarreerd maar het was pas na 1u30 koers dat de eerste echte vlucht ontstond. Ik was hier niet mee door domme fouten. Een groep van ongeveer 30 renners was weggereden en we hadden 3 man van de ploeg mee (borra, verhulst en depoorter). Jammergenoeg viel borra uit de kopgroep door een lekke band. Ik probeerde dan nog enkele keren om naar de kopgroep te rijden maar ik slaagde er niet in. Het was enkel seye die de sprong kon maken. Hij reed dan ook nog eens van de kopgroep weg en kon de wedstrijd solo winnen.

 

In de laatste ronde ben ik nog eventjes moeten stoppen omdat ik enorme krampen had. Ik stretchte mijn benen en kon dan weer verder tussen de autos. Ik kon nog net naar het peloton rijden en hier ook nog voorin eindigen. 

 

Ik had dus een tamelijk goed gevoel maar geen uitslag door domme fouten waardoor ik niet mee was in de kopgroep. Hier leren we uit.

 

Mijn komende wedstrijden zijn in moorslede op zondag 24 juni en in nieuwpoort op dinsdag 26 juni. 

 

louis 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *