Vorige week startte ik mijn seizoen op het clubkampioenschap in eigen gemeente (Izegem). De koers verliep niet echt zoals verwacht. Ik heb een goede winter achter de rug dus had ik gehoopt dat de eerste koers dat meteen zou aantonen, maar dat was het niet. Ik was niet mee in de ruime kopgroep dus moest ik door de grote achterstand de wedstrijd verlaten enkele ronden voor het einde.

Dit weekend stond de interclubwedstrijd in staden op het programma. Een wedstrijd van 160km met 2 keer de steenstraat erin. Er was ook redelijk wat wind waardoor de wedstrijd lastiger werd. Ik kon me constant goed vooraan houden waardoor ik zo goed als altijd mee was met de eerste groep toen het scheurde, maar telkens kwam alles terug samen en zo eindigde de koers op een sprint met een compact peloton. Hier eindigde ik 14e.

Ik onthoud het goede gevoel en dat geeft vertrouwen voor de komende koersen.

Dit weekend staat de wedstrijd Brussel-Zepperen op het programma.

Louis

One Comment on “Clubkampioenschap en staden

  1. eerste koers rap vergeten
    2de koers was super doe zo verder
    succes in zepperen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *